BANNER10
BANNER5
BANNER9

produk

solusi siji-nggunakake kanggo industri biopharmaceutical

liyane >>

babagan awake dhewe

Babagan deskripsi pabrik

apa kita nindakake

LePure Biotech didegaké ing 2011. Iku pionir lokalisasi solusi siji-nggunakake kanggo industri biopharmaceutical ing China.LePure Biotech nduweni kemampuan lengkap ing R&D, manufaktur, lan operasi komersial.LePure Biotech minangka perusahaan customer centric kanthi komitmen kanggo kualitas dhuwur lan perbaikan terus-terusan.Didorong dening inovasi teknologi, perusahaan kasebut pengin dadi mitra biopharma global sing paling dipercaya.Iku nguatake pelanggan Biopharm kanthi solusi bioproses sing berkualitas lan inovatif.

liyane >>
Kaluwihan Kompetitif
  • Pelanggan 600+

    Pelanggan

  • Teknologi Paten 30+

    Teknologi Paten

  • Kelas 10000 Cleanroom 5000+ m²

    Kelas 10000 Cleanroom

  • Karyawan 700+

    Karyawan

warta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Kantong sekali pakai LePure Biotech wis diwenehi nomer pengajuan DMF FDA Tipe III AS

Tas sekali pakai LePure Biotech...

14 Juli 2022, Shanghai, China LePure Biotech wis kasil ngajokake lan entuk nomer pengajuan DMF FDA Tipe III AS.File Master Obat (DMF) ...

LePure Biotech diakoni dening Lege...

LePure Biotech diakoni minangka salah sawijining TOP 50 Perusahaan Perawatan Kesehatan kanthi Nilai Investasi Legenda Captical.Kita diwanti-wanti kanthi pangenalan kinerja investasi ing industri kesehatan.Legend Capital diakoni minangka salah sawijining TOP 30 Healthca ...
liyane >>

LePure Biotech dipamerake ing COPHEX 2022

COPHEX 2022 rampung ing Pameran Kyungyon ing Korea Selatan tanggal 14 Juni-17 Juni.LePure Biotech nampilake produk utama serveral, kayata film lan tas bioproses siji-guna LeKrius™, sealer aseptik otomatis LePurseal™ lan Le-Flex® TPE-Tubing, sing narik ...
liyane >>