page_banner

Kabar

LePure Biotech entuk GeShi Fluid kanthi rega luwih saka 100 yuta RMB, nggawe posisi utama ing bisnis filtrasi

30 Juni 2022, Shanghai, China—LePure Biotech, panyedhiya teknologi lan solusi siji-guna bioproses ing China, ngumumake rampunge akuisisi 100% GeShi Fluid kanthi rega luwih saka 100 yuta RMB.

Sawise akuisisi iki, divisi bisnis filtrasi anyar bakal dadi segmen bisnis utama LePure Biotech, sing bisa nyumbang 10% - 15% kinerja bisnis ing mangsa ngarep lan nyedhiyakake produk lan solusi filtrasi sing luwih maneka warna lan komprehensif kanggo klien biofarmasi, saéngga luwih nguatake. posisi anjog sawijining supplier consumable.

GeShi Fluid wis diadegake luwih saka 20 taun, fokus ing R&D teknologi filtrasi lan pemurnian, uga produksi saringan.Wis ngembangake sistem kualitas lan validasi sing lengkap, kanthi kualitas produk sing dhuwur lan stabil, GeShi Fluid minangka salah sawijining produsen filter domestik sing bisa nyukupi standar produk biofarmasi lan syarat validasi.GeShi Fluid nduweni kapasitas produk taunan luwih saka siji yuta saringan, lan LePure Biotech nduweni output taunan kira-kira 100.000 saringan, sawise akuisisi, LePure Biotech bisa masang membran sing wis dikembangake dhewe menyang jutaan saringan sing diprodhuksi dhewe, saengga bisa nyuda biaya. .

"99% klien GeShi Fluid minangka perusahaan farmasi, kita bisa entuk persetujuan babagan syarat kontrol kualitas sing ketat.Ing bisnis panyaring, kemampuan riset ilmiah LePure Biotech sing kuwat lan proses produksi lan kontrol kualitas GeShi Fluid sing apik bisa ngasilake kaluwihan pelengkap, lan nggawe produk populer, sing bakal diakoni lan ditampa kanthi akeh dening para pelanggan farmasi.Ngandika dening Frank Wang, co-founder lan CEO saka LePure Biotech.

"LePure Biotech minangka perusahaan bahan bakar lan peralatan panggunaan tunggal bioproses sing profesional kanthi visi global.Kita percaya yen ing pimpinan LePure Biotech, GeShi Fluid anyar bakal entuk pembangunan sing lestari ing konstruksi bakat, inovasi produk, lan ekspansi pasar.Ngandika dening Weiwei Zhang Weiwei, pangadeg GeShi Fluid.微信图片_20220701171338


Wektu kirim: Jul-01-2022