БАНЕР10
БАНЕР5
БАНЕР9

производ

решенија за еднократна употреба за биофармацевтската индустрија

повеќе >>

за нас

За описот на фабриката

што правиме

LePure Biotech е основан во 2011 година. Тој беше пионер во локализацијата на решенијата за еднократна употреба за биофармацевтската индустрија во Кина.LePure Biotech има сеопфатни способности во истражување и развој, производство и комерцијално работење.LePure Biotech е компанија насочена кон клиентите со посветеност на висок квалитет и постојано подобрување.Водена од технолошките иновации, компанијата сака да биде најсигурниот партнер на глобалната биофарма.Ги зајакнува клиентите на Biopharm со висококвалитетни и иновативни решенија за биопроцес.

повеќе >>
Конкурентни предности
 • Клиенти 600+

  Клиенти

 • Патентирана технологија 30+

  Патентирана технологија

 • Cleanroom од класа 10000 5000+ m²

  Cleanroom од класа 10000

 • Вработените 700+

  Вработените

Вести

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

2023 Интерфекс

Датум: 25 – 27 април 2023 година Локација: Javits Center, NYC #1369 Линк до настанот ...

LePure Biotech беше препознаен од Lege...

LePure Biotech беше препознаен како едно од ТОП 50 здравствени претпријатија со инвестициски вредности на Legend Captical.Охрабрени сме од признавањето на нашите инвестициски перформанси во здравствената индустрија.Леџенд Капитал беше признат како еден од ТОП 30 здравствени...
повеќе >>

LePure Biotech изложен во COPHEX 2022 година

COPHEX 2022 беше завршен на изложбата Кјунгјон во Јужна Кореја од 14-ти до 17-ти јуни.LePure Biotech ги изложи серверските клучни производи, како што се филм и кеси за биопроцес за еднократна употреба LeKrius™, автоматско асептично запечатување LePurseal™ и TPE-цевка Le-Flex, кои привлекоа широки ...
повеќе >>