page_banner

За нас

Кои сме ние

Кои сме ние

LePure Biotech е основан во 2011 година. Тој беше пионер во локализацијата на решенијата за еднократна употреба за биофармацевтската индустрија во Кина.LePure Biotech има сеопфатни способности во истражување и развој, производство и комерцијално работење.LePure Biotech е компанија насочена кон клиентите со посветеност на висок квалитет и постојано подобрување.Водена од технолошките иновации, компанијата сака да биде најсигурниот партнер на глобалната биофарма.Ги зајакнува клиентите на Biopharm со висококвалитетни и иновативни решенија за биопроцес.

600+

Клиенти

30+

Патентирана технологија

5000+㎡

Чиста соба од класа 10000

700+

Вработените

Што правиме

LePure Biotech е специјализирана за дизајн, развој и производство на опрема за еднократна употреба и потрошен материјал за апликации за биопроцеси.

- Ние опслужуваме широк спектар на клиенти на пазарите за антитела, вакцини, клетки и генска терапија

- Нудиме разновидни производи во истражување и развој, пилотска скала и комерцијализирана фаза на производство

- Обезбедуваме сеопфатни решенија за клеточна култура нагоре, прочистување низводно и финално полнење во биопроцесирање

На што инсистираме

LePure Biotech секогаш инсистира на квалитетот на прво место.Поседува повеќе од 30 основни патентирани технологии поврзани со биопроцесни системи за еднократна употреба.Производите покажуваат повеќекратни предности во безбедноста, доверливоста, ниската цена и заштитата на животната средина и можат да и помогнат на биофармацевтската компанија подобро да се усогласи со барањата на GMP, заштитата на животната средина и EHS регулативите.

Она што го следиме

Водени од технолошките иновации, LePure Biotech стана доверлив партнер на глобалните биофармацевтски компании, го промовираше здравиот и брз развој на биофармацевтската индустрија во светот и даде позитивен придонес за попрецизни и ефективни биофармацевтски производи за пошироката јавност.

Она што го следиме
Зошто да не одберете нас

Зошто да не одберете нас

- Прилагодени вкупни решенија за биопроцеси

- Ултра чист процес
Класа 5 и класа 7 чистота

- Усогласеност со меѓународните стандарди за квалитет
Барања за систем за квалитет ISO9001/GMP
Без RNase/DNase
USP <85>, <87>, <88>
ISO 10993 тест за биокомпатибилност, ADCF тест

- Сеопфатни услуги за валидација
Екстрактивни и исцедени
Валидација на стерилен филтер
Деактивирање и отстранување на вирусот

- Центар за иновации и искусен продажен тим во САД

историја

 • 2011 година

  - Основана е компанија

  - Локализирана технологија на процес за еднократна употреба

 • 2012 година

  - Добиена ангелска инвестиција

  - Изгради чиста фабрика од класа Ц

 • 2015 година

  - Сертифициран како Национално претпријатие за висока и нова технологија

 • 2018 година

  - Проширена дополнителна SUS производна линија

  - Започнав саморазвивање домашен филм

 • 2019 година

  - „Специјално решение за складирање на хранливи материи и производи за размножување во вселената“ на LePure Biotech отиде со Chang'e 4 на Месечината

 • 2020 година

  - Пуштена во употреба ултра чистата фабрика LePure Lingang Class 5
  - Поддржан проект за вакцина против COVID-19
  - „Специјализирано, рафинирано, диференцирано и иновативно“ SMB Enterprise од Шангај

 • 2021 година

  - Завршени серии Б и Б+ финансирање
  - Иновативни и специјализирани мали и средни претпријатија „Малиот џин“ оценети од Министерството за индустрија и информатичка технологија
  - Лансиран филтер за капсули со степен на стерилизирање
  - Успешно само-развиен филм LeKrius®
  - Успешно само-развиен биореактор за еднократна употреба LePhinix®

 • 2021 година

  - Иновативни и специјализирани мали и средни претпријатија „мал џин“ оценети од Министерството за индустрија и информатичка технологија