BANNER10
BANNER5
BANNER9

produkt

zgjidhje me përdorim të vetëm për industrinë biofarmaceutike

më shumë >>

rreth nesh

Rreth përshkrimit të fabrikës

çfarë bëjmë ne

LePure Biotech u themelua në vitin 2011. Ajo ishte pioniere e lokalizimit të zgjidhjeve me përdorim të vetëm për industrinë biofarmaceutike në Kinë.LePure Biotech ka aftësi gjithëpërfshirëse në Kërkim dhe Zhvillim, prodhim dhe funksionim tregtar.LePure Biotech është një kompani në qendër të klientit me përkushtim ndaj cilësisë së lartë dhe përmirësimit të vazhdueshëm.E nxitur nga inovacioni teknologjik, kompania dëshiron të jetë partneri më i besueshëm i biopharma globale.Ai fuqizon klientët e Biopharm me zgjidhje të cilësisë së lartë dhe inovative të bioprocesit.

më shumë >>
Përparësitë Konkurruese
 • Klientët 600+

  Klientët

 • Teknologji e patentuar 30+

  Teknologji e patentuar

 • Dhoma e pastërtisë e klasës 10000 5000+ m²

  Dhoma e pastërtisë e klasës 10000

 • Punonjësit 700+

  Punonjësit

Lajme

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

2023 Interphex

Data: 25 - 27 Prill 2023 Vendndodhja: Javits Center, NYC #1369 Lidhja me ngjarjen ...

LePure Biotech u njoh nga Lege...

LePure Biotech u njoh si një nga 50 ndërmarrjet TOP të kujdesit shëndetësor me vlera investimi të Legend Captical.Ne jemi të inkurajuar nga njohja e performancës sonë të investimeve në industrinë e kujdesit shëndetësor.Legend Capital u njoh si një nga TOP 30 shëndetësore...
më shumë >>

LePure Biotech ekspozuar në COPHEX 2022

COPHEX 2022 u përmbyll në Ekspozitën Kyungyon në Korenë e Jugut më 14 qershor - 17 qershor.LePure Biotech ekspozoi produkte kyçe serverike, të tilla si filma dhe çanta bioprocesore me përdorim të vetëm LeKrius™, izolues automatik aseptik LePurseal™ dhe TPE-Tubing Le-Flex, të cilat tërhoqën gjerësisht...
më shumë >>