faqe_banner

Rreth Nesh

Kush jemi ne

Kush jemi ne

LePure Biotech u themelua në vitin 2011. Ajo ishte pioniere e lokalizimit të zgjidhjeve me përdorim të vetëm për industrinë biofarmaceutike në Kinë.LePure Biotech ka aftësi gjithëpërfshirëse në Kërkim dhe Zhvillim, prodhim dhe funksionim tregtar.LePure Biotech është një kompani në qendër të klientit me përkushtim ndaj cilësisë së lartë dhe përmirësimit të vazhdueshëm.E nxitur nga inovacioni teknologjik, kompania dëshiron të jetë partneri më i besueshëm i biopharma globale.Ai fuqizon klientët e Biopharm me zgjidhje të cilësisë së lartë dhe inovative të bioprocesit.

600+

Klientët

30+

Teknologji e patentuar

5000+ ㎡

Dhoma e pastër e klasës 10000

700+

Punonjësit

Çfarë bëjmë ne

LePure Biotech është e specializuar në projektimin, zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve dhe materialeve harxhuese për përdorim të vetëm për aplikimet e bioprocesit.

- Ne i shërbejmë një game të gjerë klientësh në tregjet e antitrupave, vaksinave, qelizave dhe terapisë gjenetike

- Ne ofrojmë produkte të shumëllojshme në Kërkim dhe Zhvillim, në shkallë pilot dhe në fazën e prodhimit të komercializuar

- Ne ofrojmë zgjidhje gjithëpërfshirëse në kulturën e qelizave në rrjedhën e sipërme, pastrimin në rrjedhën e poshtme dhe mbushjen përfundimtare në biopërpunim

Ajo që ne insistojmë

LePure Biotech gjithmonë insiston cilësinë në radhë të parë.Ajo zotëron më shumë se 30 teknologji thelbësore të patentuara që lidhen me sistemet e një përdorimi të bioprocesit.Produktet tregojnë përparësi të shumta në siguri, besueshmëri, kosto të ulët dhe mbrojtje mjedisore, dhe mund të ndihmojnë kompaninë biofarmaceutike të përputhet më mirë me kërkesat e GMP, mbrojtjen e mjedisit dhe rregulloret EHS.

Ajo që ne ndjekim

I nxitur nga inovacioni i teknologjisë, LePure Biotech është bërë partner i besueshëm i kompanive globale biofarmaceutike, ka promovuar zhvillimin e shëndetshëm dhe të shpejtë të industrisë biofarmaceutike në botë dhe ka dhënë kontribute pozitive për biofarmaceutikë më të saktë dhe efektivë për publikun e gjerë.

Ajo që ne ndjekim
Pse na zgjodhet ne

Pse na zgjodhet ne

- Zgjidhje totale të personalizuara të bioprocesit

- Proces ultra i pastër
Dhomat e pastrimit të klasës 5 dhe klasës 7

- Pajtueshmëria me standardet ndërkombëtare të cilësisë
Kërkesat e sistemit të cilësisë ISO9001/GMP
RNase/DNase pa pagesë
USP <85>, <87>, <88>
Testi i biokompatibilitetit ISO 10993, testi ADCF

- Shërbime gjithëpërfshirëse të vërtetimit
Lëndët e nxjerrshme dhe të rrjedhshme
Vërtetimi i filtrit steril
Inaktivizimi dhe pastrimi i virusit

- Qendër inovacioni dhe ekip shitjesh me përvojë në SHBA

histori

 • 2011

  - Është themeluar kompania

  - Lokalizoi teknologjinë e procesit me përdorim të vetëm

 • 2012

  - Investimi i marrë me engjëll

  - Ndërtoi një fabrikë të pastër të klasit C

 • 2015

  - Çertifikuar si Ndërmarrje Kombëtare e Teknologjisë së Lartë dhe të Re

 • 2018

  - Zgjeroi një linjë shtesë prodhimi SUS

  - Filloi vetë-zhvillimin e filmit shtëpiak

 • 2019

  - "Zgjidhja speciale për ruajtjen e lëndëve ushqyese dhe produkte për mbarështimin e hapësirës së jashtme" e LePure Biotech shkoi me Chang'e 4 në Hënë

 • 2020

  - U vu në punë impianti ultra i pastër LePure Lingang Class 5
  - Mbështet projekti i vaksinës COVID-19
  - Ndërmarrja SMB e Shangait "E specializuar, e rafinuar, e diferencuar dhe inovative"

 • 2021

  - Financimi i përfunduar i Serive B dhe B+
  - NVM-të inovative dhe të specializuara “Little Giant” të vlerësuara nga Ministria e Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit
  - Filtri i kapsulës me shkallë sterilizimi
  - Filmi LeKrius® u zhvillua me sukses
  - Bioreaktor LePhinix® me një përdorim të vetëm i zhvilluar me sukses

 • 2021

  - NVM-të inovative dhe të specializuara 'Little Giant' të vlerësuara nga Ministria e Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit