faqe_banner

Lajme

LePure Biotech bleu GeShi Fluid me një çmim prej mbi 100 milion RMB, duke krijuar një pozicion udhëheqës në biznesin e filtrimit

30 qershor 2022, Shanghai, Kinë—LePure Biotech, ofruesi kryesor i Kinës i teknologjisë dhe zgjidhjeve me përdorim të vetëm bioprocesor, njoftoi përfundimin e blerjes 100% të GeShi Fluid me një çmim prej mbi 100 milionë RMB.

Pas kësaj blerjeje, divizioni i ri i biznesit të filtrimit do të bëhet një segment kyç i biznesit të LePure Biotech, i cili mund të kontribuojë 10% – 15% të performancës së biznesit në të ardhmen dhe të sigurojë produkte dhe zgjidhje më të larmishme dhe gjithëpërfshirëse të filtrimit për klientët biofarmaceutikë, duke forcuar kështu më tej. pozicioni i saj udhëheqës i furnizuesit të konsumit.

GeShi Fluid është krijuar për më shumë se 20 vjet, duke u fokusuar në R&D të teknologjisë së filtrimit dhe pastrimit, si dhe në prodhimin e filtrave.Ajo ka zhvilluar një sistem të plotë të cilësisë dhe vlefshmërisë, me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme të produktit, GeShi Fluid është një nga prodhuesit e paktë vendas të filtrave që mund të përmbushë standardet e produktit biofarmaceutik dhe kërkesat e vlefshmërisë.GeShi Fluid ka një kapacitet produkti vjetor prej mbi një milion filtra, dhe LePure Biotech ka një prodhim vjetor prej rreth 100,000 filtrash, pas blerjes, LePure Biotech mund të vendosë membranën e vetë-zhvilluar në miliona filtra të vetë-prodhuar, duke ulur kështu koston .

“99% e klientëve të GeShi Fluid janë kompani farmaceutike, mund të arrijmë një marrëveshje për kërkesat e kontrollit të rreptë të cilësisë.Në biznesin e filtrave, aftësitë e forta kërkimore shkencore të LePure Biotech dhe procesi i shkëlqyer i prodhimit dhe kontrolli i cilësisë së GeShi Fluid mund të gjenerojnë avantazhe plotësuese dhe të krijojnë produkte të njohura, të cilat do të njihen gjerësisht dhe do të pranohen nga klientët farmaceutikë.Thënë nga Frank Wang, bashkëthemelues dhe CEO i LePure Biotech.

“LePure Biotech është një ndërmarrje shumë profesionale e materialeve shpenzuese dhe pajisjesh për procese bioprocesore me një vizion global.Ne besojmë se nën udhëheqjen e LePure Biotech, një Fluid i ri GeShi do të arrijë zhvillim të qëndrueshëm në ndërtimin e talenteve, inovacionin e produktit dhe zgjerimin e tregut.”Thuhet nga Weiwei Zhang Weiwei, themeluesi i GeShi Fluid.微信图片_20220701171338


Koha e postimit: Korrik-01-2022