BANNER10
BANNER5
BANNER9

produk

solusi pamakéan tunggal pikeun industri biopharmaceutical

deui >>

tentang Kami

Ngeunaan katerangan pabrik

naon urang ngalakukeun

LePure Biotech didirikan dina 2011. Ieu naratas lokalisasi solusi pamakéan tunggal pikeun industri biopharmaceutical di Cina.LePure Biotech gaduh kamampuan komprehensif dina R&D, manufaktur, sareng operasi komérsial.LePure Biotech nyaéta parusahaan centric customer kalawan komitmen pikeun kualitas luhur sarta perbaikan kontinyu.Didorong ku inovasi téknologi, perusahaan hoyong janten mitra anu paling dipercaya pikeun biopharma global.Ieu empowers konsumén Biopharm kalawan kualitas luhur sarta solusi bioprocess inovatif.

deui >>
Kaunggulan Kompetitif
  • Palanggan 600+

    Palanggan

  • Téhnologi dipaténkeun 30+

    Téhnologi dipaténkeun

  • Kelas 10000 Cleanroom 5000+ m²

    Kelas 10000 Cleanroom

  • Pagawé 700+

    Pagawé

warta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Kantong pamakean tunggal LePure Biotech parantos dibéré nomer filing DMF FDA Tipe III AS

Kantong tunggal LePure Biotech ...

14 Juli 2022, Shanghai, China LePure Biotech parantos suksés ngajukeun sareng nampi nomer filing DMF FDA Tipe III AS.File Master Narkoba (DMF) ...

LePure Biotech diakuan ku Lege...

LePure Biotech diakuan salaku salah sahiji TOP 50 Usaha Kaséhatan sareng Nilai Investasi Legenda Captical.Kami didorong ku pangakuan kinerja investasi urang dina industri kasehatan.Legend Capital diakuan salaku salah sahiji TOP 30 Healthca ...
deui >>

LePure Biotech dipamerkeun dina COPHEX 2022

COPHEX 2022 réngsé dina Pameran Kyungyon di Koréa Kidul dina 14 Juni-17 Juni.LePure Biotech nunjukkeun produk konci serveral, sapertos pilem sareng kantong bioproses tunggal LeKrius™, sealer aseptik otomatis LePurseal™ sareng Le-Flex® TPE-Tubing, anu narik ...
deui >>