page_banner

Pangeusian ahir

  • Ultra-bersih Single-pamakéan ngeusian Assembling

    Ultra-bersih Single-pamakéan ngeusian Assembling

    Rakit ngeusian tunggal nyaéta unit pangeusian aseptik anu tos dirakit, tos disterilisasi, sareng tos disahkeun.Éta diwangun ku kantong panyangga tingkat luhur (nyaéta, kantong ngeusian), saringan kapsul tunggal, panyambung steril tunggal, panyambungna, tabung ngeusian, sareng jarum ngeusian tunggal.Sistem ngeusian tunggal henteu peryogi CIP, SIP sareng validasi beberesih.Sistim siap-to-pamakéan ieu bisa ngahontal gancang bets-to-angkatan switching sarta nyadiakeun kalenturan pikeun ngeusian bets leutik.